събота, 16 юли 2011 г.

Валл-Е добија ЛЕГО Миндстормс НКСТ Макеовер, сузе до плесном подијуму (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/15/wall-e-gets-a-lego-mindstorms-nxt-makeover-tears-up-the-dance-f/:
У реду, хајде да сви унапред овде. Када сте видели ово ремек-Пиксар сте ухватили себе мисли, "Уништавање земље није тако лоше ... ако то значи да додам своју? Валл-Е ". То је у реду, и друге, помоћу робота-вичан Куебецерс имао исту идеју. Осим што су успели да га мешати са ЛЕГО Миндстормс НКСТ комплет и створити отпадних сакупљање романтично своје - без разарања нашег света. Изум у Монтреалу на бази творац Марк-Андре Е Базергуи, пројекат в.5 садржи шест НКСТ цигле, 17 мотора и преко хиљаду делова који омогућавају ловелорн бота реанимирати његова моторизована шасије назад у нашим срцима. То је импресиван Феат можете гледати у наставку, али имајте на уму видео је убрзан - нисте очекивали изградњи цигле да се креће тако брзо, зар не?

Наставити читање Валл-Е добија ЛЕГО Миндстормс НКСТ Макеовер, сузе до плесном подијуму (видео запис)

Валл-Е добија ЛЕГО Миндстормс НКСТ Макеовер, сузе до плесном подијуму (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 15 Јул 2011 23:59:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Нигде | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар