събота, 16 юли 2011 г.

Сијалица ефикасност пролази кроз дом америчког Конгреса, обичне сијалице трепере у прослави

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/16/light-bulb-efficiency-passes-through-us-house-incandescent-bulb/:
Не као Конгрес је нешто више притиском на плочи сада, али одговара на Капитол Хилу некако наћи времена да џаку носеве у још једном минут аспект наше личне животе - осветљење. Све изругивања на страну, он је почео да изгледа као оне старе, гладни снаге обичне сијалице не би другу шансу за живот. Ако ћете сећате, закон је донет давне 2007 да убију их искључити 2012, али републиканци покушавају да преокрену ствари како би дао Американцима опција погодбе у наредним годинама. Упркос 233 до 193 гласова у корист укидања раније ове недеље, неопходно супер-већину није постигнут. Не желе да остану у мраку, они непопустљива у вези са добијањем га окренуо га гурали у нешто друго, као амандман касно у петак, што заиста добили 'тако прижељкивани печат одобрења. Превод? ГЕ има производну линију да активирате , СТАТ.

Сијалица ефикасност пролази кроз дом америчког Конгреса, обичне сијалице трепере у прослави првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16. Јул 2011 13:37:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТГ Даили | извор АП , Блумберг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар