вторник, 9 август 2011 г.

Нокиа: Н9 не долази у Америку

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/09/nokia-the-n9-isnt-coming-to-america/:
Ако сте нестрпљиво очекују 23. септембра , тако да можете зграби ваш лични Нокиа Н9 у Америци, компанија је први (и последњи) МееГо смарт телефона не може наћи у продаји у вашем региону после свега. Смо да допру до Еспо у последњих неколико недеља у покушају да се утврдити САД брод датум за дроп-Деад Горгеоус телефоном, а много тога да наше жалост, добили смо прилично обесхрабрујуће одговор:

"После веома позитиван пријем лансирање Нокиа Н9, производ је сада избацио у земљама широм света У овом тренутку нећемо бити што је доступан у САД-у.. Нокиа заузима на тржишту по тржишним приступом производа изградње мреже, а свака земља доноси сопствене одлуке о томе које производе да се уведе од оних доступних одлука. заснивају се на процени постојећих и предстојећих производа који чине компаније Нокиа велики портфолио производа и најбољи начин на који да се обрати локалном могућности на тржишту. "

Штета. Осим тога, људи више у Инкуирер је храњена сабласно слична линија у вези са брода датума у Великој Британији, остављајући нас да се питају где је тачно то што планира да покрене. Без обзира, ми и даље радимо наш дарндест да Ахолд једне за разматрање, али то постаје све очигледније да је тешко ће ствар људи налази се у САД А. А то, пријатељи, је скандал.

Нокиа: Н9 не долази у Америку је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 09 Оцт 2011 10:30:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар