вторник, 9 август 2011 г.

ГРОУ.ПС Омогућава вам да креирате сопствене приватне Фацебоок

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1hgJVbP5nKM/:
grou_ps-logo-2011

Социјалне Гроупваре платформа ГРОУ.ПС је управо представио неколико нових функција, највише од којих је Фацебоок-шаблон под називом "тхеБоок" који вам омогућава да креирате и сопствене приватне мреже са истим изгледом и осећају као Фејсбуку.

Према ГРОУ.ПС оснивача Емре Сокуллу, коришћење шаблона је већ повећана ангажованост стопе у оквиру групе од преко 50%.

Шаблона додатак је инспирисан од стране једног приватног предузећа групе, Лагбоок , који користи сличан шаблон да бисте направили афро-друштвену сајт умрежавање. Група порастао на 35.000 чланова у само шест месеци, рекао је Сокуллу, након спровођења овог дизајна.

Ту ће бити "друштвени" пројектује на путу у будућност, да допуни Фацебоок-шаблон. Међутим, да ли ће предстојећи шаблона бити оригиналан, признаје Сокуллу.

Жао ми је, Али да ли је то легално?

Наравно, наш први питање, да виде овај нови "тхеБоок" Шаблон је око питања ауторских права. На крају крајева, није ли то дизајн Фацебоок?

Сокуллу је рекао да не мислим да би било проблема. Цукерберг је пријатељ , он шалио. У свим искреност, он сматра да Фацебоок-дизајн је толико свеприсутна сада, то треба сматрати јавном домену. Нисмо тако сигурни Фацебоок ће сложити.

Али ако постоји проблем, Сокулла је рекао да ће га повући.

Хмм, копирање Фацебоок-... звучи као начин да се неке једноставне штампе. Упс!

Вхите Лабел Мобиле Апп

ГРОУ.ПС такође недавно лансирао мобилна апликација генератора за употребу од стране својих преко 200.000 социјалних мрежа стваралаца. Мобилне платформе је доступна онима који су на $ 29.95/монтх Платинум компаније плана.

Апликација, који је као белог означене Моруна или ГроупМе , омогућава члановима порука промена статуса, ћаскање, делите фотографије, проверите да у местима, види ко је у близини и још много тога. Чланови такође могу да се пријавите користећи своје Фацебоок налог за лак приступ.

Будуће издање ће додати подршку за догађаје и гурнути обавештења.

За сада, Вхите Лабел опција је доступна на Андроид и БлацкБерри само. ИПхоне / иПад Апп је брендирани "ГРОУ.ПС" уместо.

ГРОУ.ПС је прошла кроз неколико трансформација у последњих неколико месеци. Прошле јесени, је стекла Флукс мреже , који ради социјалног пројекта , кичму друштвеним платформама многи брендови " , укључујући МТВ-а, Цомеди Централ, Тхе Даили Схов, Атом и ТеенНицк. Такође и сама репозиционирати као СааС пословним и увела премију цене планове.

Компанија, уз подршку Златни рог подухватима, сада има више од 9 милиона регистрованих корисника широм света и више од 5 милиона месечно Уникуес. Само Такође је завршена непознату круг финансирања.

Можете сазнати више о ГРОУ.ПС овде .



Няма коментари:

Публикуване на коментар