вторник, 9 август 2011 г.

ЦапЛинкед Партнери са корпорацијом Мицрософт на помоћ Стартупс БизСпарк Подизање готовине

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7Eo9U_mErDg/:
CapLinked | The Future of Private Investment

ЦапЛинкед, ЛинкедИн-испуњава-Салесфорце за приватне инвестиције, је слетео значајан посао данас, помажући Мицрософт БизСпарк новооснованих подизање готовине путем нову престоницу подизање алат. Као што смо написано у прошлости , ЦапЛинкед покренута како би предузетницима да подигну капитал и продају или куповину имовине, управљање и контакт перспективе инвеститора, централизује проток докумената на сигурну платформу и повезивање са новим инвеститорима, саветници и компанија. Инвеститори могу да користе ЦапЛинкед за управљање се бави, граде јавне профиле, контактима ЛинкедИн утицај и повезивање са обећавајућим стартупс.

Стартупс уписани у програму Мицрософт БизСпарк програм ће имати ексклузиван приступ нове ракете карактеристика понуде, што им омогућава да поднесу своје "соба договор" на десетине анђела група и раној фази фондови капитал подухвата широм земље.

Ево како Деал Ракета ради. Компаније могу да креирају сигурно, вирусне собе споразум о ЦапЛинкед да управљају својим подизање капитала или имовине продаје. Бави се затим може делити са потенцијалним инвеститорима и саветника, који онда може позвати друге да видите договор. И компаније могу да доставе своје понуде у преко 100 анђео група и капиталистичкој унапред прикупљене у Деал Ракета на преглед.

Као што можда знате, БизСпарк је Мицрософт покретања акцелератора програма који обезбеђује младе компаније са ресурсима као што су приступ Мицрософт средства за развој софтвера, бесплатно или са попустом софтвера или облак услуге, као и приступ широке софтверски гигант партнер мреже и колико маркетинга видљивости као што им дају.

За позадину, ЦапЛинкед је основан од стране бивших ПаиПал-маркетинга екец Ерик Џексон и финансира један број познатих чланова ПаиПал-мафије. Џексон каже да преко 55.000 појединаца и 6.000 компанија тренутно користи сајт за управљање приватним процес инвестирања и делите $ 5 милијарди долара бави.

За сада, баве Ракета је доступан само само БизСпарк стартупс, и ускоро ће бити доступан и другим корисницима ЦапЛинкед у будућности. То је заправо прилично значајан посао за ЦапЛинкед обзиром на то да има преко 45.000 новооснованих у ЦапЛинкед програму. И имају Мицрософт као партнер није до бедног било.



Няма коментари:

Публикуване на коментар