неделя, 30 януари 2011 г.

PSA: Промяна на старата си парола Amazon.com за по-голяма сигурност

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/30/psa-change-your-old-amazon-com-password-for-better-security/:
Amazon на твърди имам един пропуск в сигурността, където хакерите да намерите паролата си много по-лесно, отколкото те биха друго, andt тук вече се оправя на място. Но се получи това - най-вероятно ще се наложи да промените паролата си за поправката да се засегне, ако не сте го направили през последните няколко години. Според Reddit потребители, на входа Amazon.com система действително ще приеме всяко изречение, стига тя да започва с паролата си, като "password123", когато Вълшебната дума е просто "парола" от само себе си. Това очевидно прави, че много по-лесно за един компютър да се отгатне паролата си чрез груба сила методи, без значение колко е контра-интуитивен, който изглежда, така че ако просто трябва да го промени веднага - и към нещо различно от "парола", моля - ти ще имат много по-здрава мечти.

PSA: Промяна на старата си парола Amazon.com за по-голяма сигурност първоначално се появи на Engadget на Нед, 30 януари, 2011 год 15:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Консуматорския , Wired | източник Reddit | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар