събота, 9 април 2011 г.

БлацкБерри Орландо исцури: Поздравите екран криве

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/08/blackberry-orlando-leaks-out-say-hello-to-the-touchscreen-curve/:
Као да нам је потребно више знакова где компаније Ресеарцх ин Мотион је ишао у погледу свог уређаја 2011 линија, ми смо управо ухватили ветар још једног екраном осетљивим на додир опремљен Бери. БлацкБерри "Орландо" је наводно да буде варијација криве са тоуцх способности, већ описати као мини Храбар додир . Ово, наравно, намеће питање зашто баш РИМ толико различитих уређаја је планирано, нарочито када спецификације разлике су тако мале. Желимо да ће компанија одступа од овог приступа је ослањала на за година, али изгледа да је више фокусиран на своју таблету стратегију него што је на гурање коверту са телефонима. Поред тога, то само може да значи да ББ6 могу бити лепи око за неко време и да је РИМ жели својим корисницима да се навикнете, или можда да би је потребно мало дуже него што мислимо на КНКС се прелити из приручника .

БлацкБерри Орландо исцури: Поздравите екран осетљив на додир криве првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 08 Јан 2011 21:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк БГР | Соурце Н4ББ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар