четвъртък, 30 декември 2010 г.

Ford MyKey добавя радио цензура за допълнителен контрол на наградата шофьорски навици

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/30/ford-mykey-adds-radio-censorship-to-further-control-teen-driving/:

Татко не трябва да се Т-Бърд далеч, той може просто да вземе всички забавления на това управление. Това е, ако T-Bird всъщност е Телец. Форд MyKey система е поражда престъпления обида, тъй като освобождаването на 2010 Фокус, позволяващи на родителите да се ограничи макс скорости и радио обем шапка, но за родителски контрол не спира до тук - за 2011 г. MyKey могат избирателно блок радио станции. От следващата година, родителите ще имат възможност да блокира 16 Сириус радио канали от набиране на автомобила, сред които Хауърд Стърн, Playboy, както и хип-хоп Nation. По избор радио цензура не е единствената нова функция за MyKey, която позволява на собствениците на програмата, за да отговарят на техните специфични нивото на параноя - новата версия позволява на родителите да определят максимална скорост между 65 и 80 mph, вместо предишните фиксирани капачка на 80mph. Други контроли пренасяне от първоначалната система включва камбанен звън, който звучи в 10 mph интервали, започвайки от 45 mph, както и предизвестие, когато горивата нива са ниски. Новите функции ще са стандартни въпроса на Ford Taurus 2011 и Ford Explorer, и в крайна сметка ще достигне през както на Ford и Lincoln марки.

Продължавам четене Ford MyKey добавя радио цензура за допълнителен контрол на наградата шофьорски навици

Ford MyKey добавя радио цензура за допълнителен контрол на наградата шофьорски навици първоначално се появи на Engadget на Чет, 30 декември, 2010 07:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink USA Today , AutoBlog | източник Брод | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар