четвъртък, 30 декември 2010 г.

Грейс Digital добавя цвят показва по нов Самостоятелен Touch, перчене X, и Mondo WiFi радио

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/30/grace-digital-adds-color-displays-on-new-solo-touch-bravado-x/:

Не може да кажем, че сме имали най-добрите времена с Грейс Digital е Allegro , но зората на новата година е зората на ново усилие. Три усилия, в този случай. Разположена за длъжностно лице, разкри следващата седмица на CES, нови трио на инвентар на интернет радиостанции, бяха модернизирани с цветни дисплеи. До Първата е Самостоятелен Touch, едно устройство за $ 249,99 с обширен 4.3-инчов сензорен, пакет дистанционно, Ethernet връзка, RCA изход и жак за слушалки. Засилване определяне на ново ниво, там е перчене X ($ 179.99), която предлага 2,7-инчов цветен дисплей, RCA вход / изход и USB конектор. На последно място, $ 169.99 Mondo опаковки с 3,5-инчов цветен дисплей, пълен на алармен часовник (с функция "дрямка!) И порта на себе си. Цялата партида може да се контролира чрез безплатен ап iPhone, а те са всеки, способни за настройка в iheartradio, Пандора, Сириус XM, WeatherBug, CBS Radio, MP3tunes и др. Сега, на разстояние до Вегас, за да видите дали тези особености на потребителския интерфейс са изяснени ...

Продължавам четене Грейс Digital добавя цвят показва по нов Самостоятелен Touch, перчене X, и Mondo WiFi радио

Грейс Digital добавя цвят показва по нов Самостоятелен Touch, перчене X, и Mondo WiFi радио първоначално се появи на Engadget на Чет, 30 декември 2010 г. 06:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Грейс Digital | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар