четвъртък, 30 декември 2010 г.

RIM: BlackBerry цифрови живот на батерията все още се оптимизира, няма да доведе до забавяне

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/30/rim-blackberry-playbook-battery-life-is-still-being-optimized/:
Ако сте били поддържане на ухото на Techie земята, най-вероятно ще са чули някои анализатор бърборене предлага на RIM BlackBerry цифрови може да се забави заради проблеми, свързани с лошото си мнение живота на батерията. Тази мълва вече се превърна в най-вече неоснователна, с RIM изясняване на ситуацията чрез комюнике изпратени Erictric:
"Всяко изпитване или наблюдение на живота на батерията до този момент от никого извън RIM ще са провеждани с помощта на предварително бета единици, които са построени без ток изпълнени управление. RIM е на път да своята програма за оптимизиране на BlackBerry цифрови на живота на батерията и очаква с нетърпение предоставят на клиентите с професионален клас таблетка, който предлага отлична производителност сравнима с живота на батерията. "
Разбира се, това не е изрично отказ че може да има PlayBooks плаващ за батерия с разочароващи резултати, но незрялост на софтуера за тях е ясно, като се отменят всички заключения. Може би по-важно от неточно обсъждане на батерията дълголетие (какво означава "сравними" дори да означава в този контекст?) Е се отбележи, че компанията все още е на път да приключи своите софтуерни оптимизации и дава първата таблетка по график . Предполагам, че всички те могат да се откажат притеснява сега.

RIM: BlackBerry цифрови живот на батерията все още се оптимизира, няма да доведе до забавяне първоначално се появи на Engadget на Чет, 30 декември 2010 г. 04:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Erictric | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар