четвъртък, 30 декември 2010 г.

първо GLONASS Русия телефона за "iPhone 4 конкурент," с изключение на не съвсем (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/30/russias-first-glonass-phone-an-iphone-4-competitor-except-no/:
Както разказва историята, Русия базирани AFK Sistema Дъщерното дружество на Sitronics (заедно с "Qualcomm САЩ и Китай ZTE) са създали първия смартфон да използват ГЛОНАСС - по-специално един с ГЛОНАСС 90nm GPS-чип. Той е бил наречен, в толкова много думи, "руските отговор на iPhone 4" от правомощия, които да бъдат, и без да се важни детайли, като платформа и характеристики, ние знаем, официално телефонът ще се продава на руски по някое време през март за 10 990 рубли (около $ 360 в САЩ).

За други подробности за устройството, ние се стремим по-неофициални (и следователно не е 100 процента потвърдено) източници, като особено добри връзки Елдар Муртазин. Според него, ние не търсим на ZTE A918 модел, аналогов на A916 с Android 2.1, 3.2-инчов QVGA екран, FM радио и 2-мегапикселова камера - да, едва ли един iPhone 4 конкурент, ако попиташ нас. Тази версия се предполага, че стартирането на МТС за 7500 рубли ($ 246), което означава, че ГЛОНАСС оборудвани еквивалент е 3490 рубли ($ 114) за маркиране. И съобщение на март? Очевидно в ограничени количества, с масово производство, които не попадат до втората половина на 2011 година. За съжаление, ние не сме, че това one'll се направи външен вид на CES за по-нататъшна проверка. Вижте видеото след почивката за камео на устройството, с участието на Путин, руският милиардер (и ръководител на AFK Sistema) Владимир Yevtushenkov, и заместник министър-председател Сергей Иванов.

Продължавам четене първата GLONASS Русия телефона за "iPhone 4 конкурент," с изключение на не съвсем (видео)

първо GLONASS Русия телефона за "iPhone 4 конкурент," с изключение на не съвсем (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 30 Декември 2010 година 13:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink AppleInsider.ru , Bloomberg | източник Москва Новини , NTV.ru | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар