четвъртък, 30 декември 2010 г.

HTC HD2 стане стабилен състав Android изграждане на вътрешна памет

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/30/htc-hd2-gets-a-stable-stock-android-build-for-internal-storage/:
Текущи Android на HTC е вековна HD2 е стара шапка - но в исторически план, които сте трябваше да го изкарвам микроб съхранение, което не е оптимално положение за операционната система, която да се надяваме да използвате като първичен. Сега най-накрая получи това, което изглежда е първото решение, което ви позволява да падне с почти състав версия на Android на вътрешната памет на HD2 на NAND, освобождавайки външна памет за обичайната си колекция от семейни снимки, showtunes и PowerPoint презентации, останали от си WinMo 6,5 дни. Така че не се съмнявам, че тази рана е малко рисковано - особено като се има предвид нивото на херкулесовски усилия хакер, които влязоха в реализирането му - но ако имаш един HD2 разположени наоколо, че се нуждае от нов живот, може би да струва един изстрел.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

HTC HD2 стане стабилен състав Android изграждане на вътрешна памет първоначално се появи на Engadget на Чет, 30 Дек 2010 14:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник XDA-фирми | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар