четвъртък, 30 декември 2010 г.

Creative Zen Touch 2 минава FCC, добавя още едно ново споразумение, за да свети Android

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/30/creative-zen-touch-2-passes-fcc-adds-yet-another-new-button-arr/:
О Android, има ли устройство, което не ще украси за евтини тръпката от създаването на нова армия от последователи? Creative Zen Touch 2 е сервират голямата част от своите характеристики няколко месеца назад, включително сензорен и използването на Android 2.1, както си операционна система, но днес това е официално намеренията си в САЩ с малко сертифициране FCC действие. 3.2-инчов PMP на 802.11b/g/n WiFi и Bluetooth 2.1 безжична приемо всички проверени добре, че изчерпателно teardown разкри "вибратор", модул и 1150mAh батерия, съдържащи се в рамките на своята plasticky стени. Друга забележка на внос е, че два варианта, един оборудвани с GPS и един без да са били предложени на FCC, в съответствие с компанията сегментиране на Zen Touch 2 в "Стандарт" и "засилено" издания. Ако сте във Великобритания, можете да имате един от тези музикални плеъри изпратени до утре, но в САЩ онлайн магазин, само че списъци с име и все още не са цяла страница за него. Не трябва да бъде дълго сега.

Продължавам четене Creative Zen Touch 2 минава FCC, добавя още едно ново споразумение, за да свети Android

Creative Zen Touch 2 минава FCC, добавя още един нов бутон споразумение за света Android първоначално се появи на Engadget на Чет, 30 декември 2010 03:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник FCC | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар