четвъртък, 8 септември 2011 г.

ЛГ Оптимус Напомена клизач излази из Јужне Кореје као дуал цоре Тегра 2 кандидат

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/07/lg-optimus-note-slider-emerges-from-south-korea-as-dual-core-teg/:
Самсунг свакако имао своје тренутак на сунцу прошле недеље, али изгледа да ће још један примамљиве смарт телефона ускоро изаћи из Јужне Кореје - овај пут као Оптимус Напомена из ЛГ - који се представља у дивљини и са процуреле притисните снимак. То је рекао карактеристика 1.2ГХз дуал цоре Тегра 2, заједно са 4-инчним ВВГА дисплеј НОВА и __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__. Такође можемо очекивати од 5 мегапиксела примарни стрелац са ЛЕД блицем са задње стране, предње ВГА камеру напред, 8ГБ интерне меморије и Ви-Фи Директна способности. Сам уређај је 12.3мм дебео, која прилагођава четири реда клизна КВЕРТИ тастатура. Иако је ова верзија изгледа предодређен за кућне територију ЛГ, не можемо помоћи, али питам се да ли ћемо видети сличне спецификације у Оптимус Клизач који је везан спринта. Такође, пошто телефон има тек треба да постане званичан, можда последњем тренутку промена имена у реду? Као што сте размисли о овоме крајња тачка, хмељ паузе и да жмиркају на господина Блуррицам најфинијих.

[Хвала, Јунгин]

Наставити читање ЛГ Оптимус Напомена клизач излази из Јужне Кореје као дуал цоре Тегра 2 кандидат

ЛГ Оптимус Напомена клизач излази из Јужне Кореје као дуал цоре Тегра 2 кандидат првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 07 Оцт 2011 23:32:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Даум.нет (преведена) , Југгли.цн (преведена) | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар