четвъртък, 8 септември 2011 г.

Белкин најављује три нова производа како би ХДТВ добије свој ток на

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/08/belkin-announces-a-trio-of-new-products-to-help-your-hdtv-get-it/:
Белкин је представио неколико нових производа у циљу што ваш телевизор мало више текући. Сцреенцаст АВ 4 вам омогућава да ток садржај са уређајима као што су Блу-раи плејера са ХД телевизором, без потребе за ХДМИ кабла. Предајник се укључује у изворни уређај и пријемник се укључује у телевизор, што омогућава да бежично гледање 1080п видеа. Сцреенцаст АВ 4 трајаће $ 249,99 када погоди следећег месеца. Компаније Универсал ХДТВ адаптер и Универсал бежични АВ адаптер, у међувремену, понудити бежичне за телевизоре, што омогућава да се ток садржаја са дуал-банд 2.4ГХз и 5ГХз. Универзални Бежични ХДТВ адаптер нуди до стреаминг за један интернет-Реади Сет, док Универзална бежични АВ адаптер ради са до четири АВ уређаја. Оба су доступна овог месеца, и да ће покрећете $ 79.99 и $ 99.99, респективно. Више информација о сва три после паузе.

Наставити читање Белкин најављује три нова производа како би ХДТВ добије свој ток на

Белкин најављује три нова производа како би ХДТВ добије свој ток на првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 08 Апр 2011 05:57:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Елецтрониста | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар