четвъртък, 23 декември 2010 г.

Ziiiro Gravity и Меркурий часовници очаквайте скоро в китката до вас

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/22/ziiiro-gravity-and-mercury-watches-coming-soon-to-a-wrist-near-y/:
Те са тук, добре, почти. Две атрактивни и четливи алтернативи на над предназначени часовник, Ziiiro на Gravity и Меркурий, вече са на разположение за предварителна заявка. Не, не мога да ви кажа дали това е сняг се като е свързан изкопаеми , и те няма да ви избутат 2010 година в прегледа като списък за изпълнение нано гледате IPod , но те ни казват време като никой друг - съвсем буквално. Тежестта и Меркурий са взели висока цел Ziiiro на стилен утилитаризъм от концепция в реалност . Часовниците работят без някоя от маркировките на стандартни аналогови часовници, вместо да използва непрекъснато се върти комбинация от два пръстена, за да времеви отличия. Върхът на вътрешния пръстен представлява часа, а на върха на външния пръстен означава минути, и на отшумяването наклон песни течение на времето. Ziiiro не позволява функция замени форма, но не скъп за естетика, или: Меркурий, който хвали от неръждаема стомана лента, се предлага в четири различни цветови схеми, а Gravity разполага с патентована гривна за ръка (на силиконова метални комбо ), наличен в шест цвята. И двете часовници разполагат поп-на лица, което позволява различни комбинации бутона на часовници "стил лице в групата. Въпреки това, докато те са четене, така и модерни, тези ниски набори часовници не са евтини: Цените варират от € 100 до € 143, или около $ 130 до $ 175.

Ziiiro Gravity и Меркурий часовници очаквайте скоро в китката до вас първоначално се появи на Engadget на Сря, 22-ри 12, 2010 18:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Designboom | източник Ziiiro | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар