четвъртък, 23 декември 2010 г.

Mighty автомобили Модификации детайли с трудностите на зомби неподатливостта към вашия автомобил (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/23/mighty-car-mods-details-the-rigors-of-zombie-proofing-your-auto/:
Разбира се, има много хора, които ще ви научи как да се Министерството на отбраната колата си за бързина, сила, или естетика - но какво да кажем за неща, които наистина си заслужават? А последните епизоди на Mighty автомобили Модификации подробни повторното инструментална екипировка на Nissan Pathfinder 1987 в превозно средство, подходящо за оцеляване в случай на зомби апокалипсис (въпреки че мисля, че ще оказва помощ в случай на робот апокалипсис , както и). Какво чакате още? Една унция или предотвратяване е на стойност половин килограм лекува, след като всички. Проверете го на видео - и се подготвят - след почивката.

Продължавам четене Mighty автомобили Модификации детайли с трудностите на зомби неподатливостта към вашия автомобил (видео)

Mighty автомобили Модификации детайли с трудностите на зомби неподатливостта към вашия автомобил (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти Декември 2010 година 14:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Auto Blog | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар