четвъртък, 24 февруари 2011 г.

иБике цртица претвара ваш иПхоне или иПод тоуцх у бициклизам компјутер

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/23/ibike-dash-turns-your-iphone-or-ipod-touch-into-a-cycling-comput/:
не постоји баш никакав недостатак начина да монтирате ваш иПхоне или иПод тоуцх на свој бицикл, али постоји одлучно мање опција која стварно претворите свој ИОС уређај у пуноправно бициклизам рачунар који је у стању да замени оне из воли и Гармин . Овај нови уређај иБике цртица обећава да ће учинити управо то, ипак. То не само кућа је ваш уређај заштитне, водоотпорни шкољка, али то укључује АНТ + сензор брзине и компатибилан је са осталим АНТ + уређајима, тако да можете мерити срца и ритам. Она такође има простора за додатну батерију да продужите време извршавања, и наравно користи бесплатне апликације која користи предности иПхоне-ГПС ваше могућности (без уграђеног ГПС овде да помогне корисницима иПод-додир). Наравно, све то значи да овај и кошта знатно више него једноставна бицикл Моунт - изгледа за основни модел да вас уназади $ 199, док Делуке пакет (укључујући и ритам и ХР монитора уз додатну батерију и пуњач) траје $ 329 .

Наставити читање иБике цртица претвара ваш иПхоне или иПод тоуцх у бициклизам компјутер

иБике цртица претвара ваш иПхоне или иПод тоуцх у бициклизму рачунар првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Мар 2011 17:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце иБике цртица | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар