петък, 18 февруари 2011 г.

Нокиа дајући програмерима бесплатно Е7 и Нокиа телефонима ВП7

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/18/nokia-giving-developers-free-e7-and-nokia-wp7-device-when-availa/:
Нокиа борбе узбрдо битку да задржи своје заједнице програмера, јер пребацује фокус на Виндовс телефона и Мицрософт Виндовс Телефон Развојни алати од онога што је заједничко Симбиан / МееГо смарт стратегије уједињене под Кт развојног оквира. Као такав, Еспо само обавестила своје чланове да се Лаунцхпад ће бити примају око 1.000 долара у слободној хардвер у виду новог водећег модела Нокиа Е7 КВЕРТИ слајдер и "Нокиа ВП7 уређај" чим је доступна. Нокиа је такође баца у неколико других подстицаја као што је бесплатан приступ на следећи Нокиа Свет / Нокиа Девелопер самиту, три месеца бесплатно техничку подршку за све Нокиа технологије (ограничено на 10 карте), бесплатан корисничко искуство оцењивање за једну апликацију, пословне развојне помоћи, и помоћ апликације објављивање на Ови Сторе. То је такође велика вест за нас као прилику да виде процуриле слике која први Нокиа ВП7 уређај има само повећан драматично.

Нокиа дајући програмерима бесплатно Е7 и Нокиа телефонима ВП7 првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Мар 2011 07:52:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк @ Строугхтонсмитх (Туиттер) | Соурце СласхГеар | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар