петък, 18 февруари 2011 г.

НВИДИА Тегра куад цоре, "Кал-Ел," могао завршити у Бизарро Свет

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/y_nQt04NhhQ/nvidias-quad-core-tegra-kal-el-could-end-up-in-bizarro-world.ars:

На Мобиле Ворлд Цонгресс, Интел је званично преузео облози искључите 1.5ГХз, куад цоре Тегра 3 које су процуреле почетком прошлог месеца.

НВидиа није стидљив о прављењу Храбар тврди за предстојећи чип, почевши од Цоденаме: Кал-Ел (Супермен ГреенГиант име). Компанија је такође показала 40нм чип пребијање Цоре 2 Дуо (Т7200), у Цоремарк, што је импресивно, али углавном служи да се истакне како је срамотно да неки произвођачи рачунара још увек брод "Премиум" машине са таквим Шкрипав старог дела у њима.

Лансирања временски оквир за кал-ел је агресиван, са НВИДИА обећава таблете на бази новог дела до августа ове године, а након смартпхоне на крају године. Чип ће такође подржати резолуције приказ слике чак и више него што је наведено у процурела слајдова, са НВИДИА је демоинг гура 2560к1600 екран. На медији обраду стране, АнандТецх је извештавање да Кал-Ел коначно доноси подршку за неон-АРМ одговор на Интел ССЕ инструкције вектор-да Тегра линију. Ту је и 12-цоре ГПУ, али је, попут свог претходника Тегра 2, то неће бити Унифиед Схадер архитектуре. Храњење да су медији хардвер је 32-битни ЛПДДР2 контролер, што значи мало мање пропусног опсега него што бисмо очекивали, али вероватно је мудар избор дати моћ разматрања.

Овај чип ће се велики мобилни део игре, и надамо се да постоји нешто истине у гласинама Сони да га користите у наредном Медији / Гаминг таблета. Такође би могао завршити ради више од само ПлаиСтатион игре, ипак. На најновијег позива зараде, Нвидиа ЦЕО Јен-Хсуан упућује недавно представио Виндовс АРМ, луке и предложио да Тегра линију могао да буде што свој пут у "ПЦ" нотебоок рачунаре.

Ми предвиђају Тегра нас доведе до будућности, Бизарро-Свет тренутак у коме Мицрософт десктоп ОС ради о класичном РИСЦ МСР, док Аппле-ов десктоп ОС је ограничена на к86. Тог дана, очекујемо да чита мноштво сигуран едиторијала на Мац-сајтова о томе како је стара РИСЦ и испао, док ЦИСЦ је талас будућности. Можда је то оно што Маје су говорили о када су планетарни објавио план који се завршава у 2012.

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар