петък, 18 февруари 2011 г.

Аустралијски Џетстар ервејз преузима обуку точкова искључује иПад изнајмљивање програма, жели таблета "на сваком авиону '

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/18/australias-jetstar-airways-takes-the-training-wheels-off-ipad-r/:
Ево брз и лак начин да се избегне осредњост оних који су мале ниске резолуције ЛЦД уграђен у седиште испред себе: шамар за 10 аустралијских долара и надоградњу на ИПС-доброти иПад за време трајања вашег Џетстар ервејз лета. Ова опција је изнајмљивање доступни на аустралијске авио летова од јуна , али само у пилот-облику (убаците своје шале овде), а повратне информације су довољно добре за друштво да би се флоте на нивоу политике. "Филмова, музике, часописа, књига и игара" ће све доћи унапред учитани, тако да не би требало прагу о томе да потрошите екстра лову око за садржај. Уговора о лиценци се очекује да ће ускоро бити завршено, уз изнајмљивање програма ваљање у потпуности у априлу ове године.

Аустралијски Џетстар ервејз преузима обуку точкова искључује иПад изнајмљивање програма, жели таблета "на сваком авиону" првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Мар 2011 05:06:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТУАВ , ЦрунцхГеар | Соурце Аустралијски Бусинесс Травеллер | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар