петък, 18 февруари 2011 г.

ХП-каже директор предузећа узима "сувише дуго да би на тржиште" са иновацијама, ми свесрдно слажем

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/18/hp-ceo-says-company-is-taking-too-long-to-get-to-market-with-i/:
Лео Апотекер, ХП-ов наследник злогласне Марк Хурд, сео је за ћаскање са Валл Стреет Јоурнал недавно, и док већина је безопасно корпоративно-говоре - "Морамо да пуцају на наше мотор иновација" - било је један цитат да је увређен наш интерес. Нови шеф сматра ХП-треба да добије своје производе на тржиште брже, одбацујући Сем Палмисано Предлог да ХП је изгубио додир својим иновативним и инсистирајући на томе да његова компанија је слабост је само не добија се производе за складиштење полице довољно брзо. Наравно, може се рећи да је то грешка ХП је опет понавља са лансирањем својих нових уређаја вебОС - Тоуцхпад , пре 3 и Веер - ништа од којих се очекује да стигну пре овог пролећа. Међутим, да буду фер према Апотекер, он је још увек релативно нови посао и ове речи од њега могао и знак промене на боље у наредном периоду производа циклуса. Пуна разговор у извор.

ХП-каже директор предузећа узима "сувише дуго да би на тржиште" са иновацијама, ми свесрдно слажу првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Мар 2011 06:54:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СласхГеар | Соурце Уалл Стреет Јоурнал | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар