петък, 18 февруари 2011 г.

Ауди почиње да позива своје аутомобилским широкопојасног плановима за Ауди ступили у контакт, 'партнери са Сиеменс за ЛТЕ интернету

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/18/audi-starts-calling-its-vehicular-broadband-plans-audi-connect/:
Ауди је имала Гранд Десигнс на вези аутомобила за година сада , и тренутно у потрази за надоградњу на ЛТЕ , али прво је дошло време за решавање најважније - Рекламни материјали ефикасно. У том циљу, за Ауди је обједињавање својих Инфотаинмент иницијативе под брендом Ауди повезивање, тако да ће бити апсолутно јасно како можете Пимп Иоур вожњу тек када закорачите у Ауди дилера. То јест, ако не већ за Ауди Повежите, јер компанија тврди да је већ присутна у А8 и А6 А7. Та три аутомобила могу тренутно додати опциони УМТС модем за онлајн апликације, али Ауди је такође сарађује са компанијом Алцател-Луцент да би брже ЛТЕ повезивања до 2014. Очекујте ажурирање софтвера пре него што: овог лета, Ауди се нада да ће живети додавање података и гласовне команде за контролу пакета Гоогле услуге. Више детаља на наш саговорник везе.

Ауди почиње да позива своје аутомобилским широкопојасног плановима за Ауди ступили у контакт, 'партнери са Сиеменс за ЛТЕ Интернет првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Мар 2011 04:43:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Зелена Ауто Конгрес | Соурце Ауди , Алцател-Луцент | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар