петък, 18 февруари 2011 г.

САД добија Национални броадбанд мапа, проналази много од свог народа нема везе широког пропусног опсега

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/18/united-states-gets-a-national-broadband-map-finds-much-of-its-n/:
ФЦЦ је Обамина администрација је веома стало да истакне чињеницу да многи Американци и данас се не вози информациона магистрала , мисија ширења свести која је изашла мало је јуче са увођењем националне широкопојасне сајта. Углавном рад Националног телекомуникације и информатичко управе, овај пројекат вредан 200 милиона долара обезбеђује броадбанд за хиљаде услуга са преко 25 милиона претражују записе - сви који се могу представити у облику карте, разврстане по повезивања типа, или преузети у потпуности рачунар. АПИ је доступна за све заинтересоване за ремиксовање / негде другде помоћу НБМ, док су информације о новостима обећано сваких шест месеци. У погледу садржаја мапе ", ми и даље видимо недовољно широк сватхес широкопојасног без села, али претпостављам први корак ка фиксирање проблем признаје га имате.

САД добија Национални броадбанд мапа, проналази много од свог народа нема везе широког пропусног опсега првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 18 Мар 2011 08:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Њујорк тајмс , са прекидачем | Соурце Национални Броадбанд Карта | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар