петък, 18 февруари 2011 г.

Плес игре правилу УС Цхартс, 360 тврди доминације

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_v_TqW5tYwk/dancing-games-xbox-360-appear-to-rule-charts.ars:

Мицрософт тврди да је "водећа конзола" у продаји хардвера за Јануар 2011 са 381,000 продатих, и пошто нико други одлучили да деле своје бројеве, ми ћемо узети компанија на своју реч. Покушавајући да комад заједно кохезиони слику продаје од сада непотпуне НПД група података представља изазов, као што смо се ослонити на саме компаније да себи извештаја продаје. Ако немате добре вести, ти ћеш да уста затворена.

На тој на уму, погледајте најпродаванији игре за месец дана. Да ли сам ја једина особа која осећа старо?

  1. Цалл оф Дути: Блацк Опс (360, пс3, Уии, НДС, рачунар)
  2. Јуст Данце 2 (Вии)
  3. Деад Спаце 2 (360, ПС3, ПЦ)
  4. Литтле Биг Планет 2 (ПС3)
  5. Зумба Фитнесс: Придружите странке (Уии, 360, пс3)
  6. НБА 2К11 (360, ПС3, ПСП, Вии, ПС2, ПЦ)
  7. Ассассин'с Цреед: Братство (360, пс3)
  8. Централна данце (360)
  9. Мајкл Џексон искуства * (Вии, ДС, ПСП)
  10. ДЦ Универсе Онлине: Следеће Легенда вама (ПС3, ПЦ)

Види све оне плешу игре Кинецт! Плес Централне за Мицрософт показује колико добро разуме Хармоник хардвера и шта људи желе од ове врсте искуства. Заиста, то остаје један од ретких морате имати наслова за платформу. Али, колико сте играли неку од ових других плесних наслова? Треба да будемо покривање њих? Искрено сам на губитку: Ово је једна од оних времена у којима се осећам као и мој сопствени укус и наша примарна публика имају врло мало везе са оним остатком универзума играње игра.

Постоји велики широки свет тамо, а људи троше сати сваки дан играју испред својих телевизора. Као што је ритам игре пада у немилост, плес игре заузму своје место.

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар