вторник, 28 декември 2010 г.

Южна Корея ролята на първия търговско автобусна линия, сме позеленели от завист

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/south-korea-rolls-out-first-commercial-electric-bus-service-we/:
В Сеул митрополит правителство просто разточва първата в света от instating търговски, всички електрически автобус служба в града. Ние сме наблюдавани преди това пилотни програми и проучвания, но реалната работна търговска услуга, никога не е бил предварително прилагане. Програмата, разработена съвместно с Hyundai Heavy Industries и Корейския Fiber и автобуси сами могат да възлязат на около 52 мили с едно зареждане (което отнема около 30 минути), и да имат максимална скорост от около 62 мили в час. Въпреки, че няколко други големи градове, малки флоти на електрически обществен транспорт , Сеул обяви, че половината от масивните си флот на автобуси ще бъдат електрически до 2020 година.

Южна Корея ролята на първия търговско автобусна линия, сме позеленели от завист първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми декември 2010 година 16:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Gizmag | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар