вторник, 28 декември 2010 г.

Следващата Android на Google Music ап изтичане на, дава съвети на основен ремонт 3.0 интерфейс

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/googles-next-android-music-app-leaks-out-gives-hints-of-a-3-0/:
Не забравяйте в Google I / O тази година, когато Google показа "нещо отвъд Froyo" в музикалната сфера? Демото включва изцяло нов музикален плейър (момче, няма ли да е хубаво!), Заедно с магически функции, които ви позволяват да натиснете уеб закупени песни на устройството и позволява да търсите музика библиотеката на вашия компютър от телефона си като ако това е било в самото устройство. Е, нищо от това не се появи в пищен , за съжаление, но новата музика самия играч има само пропускам вън. Това е супер бъги, и разбира се не е някоя от тези фантазия безжични функции чакаме, но то може да предложи доста голяма поглед към 3.0, най-малко по отношение на потребителския интерфейс ощипвам отида.

Разликите изглеждат минимални, но приятна в естетически план, с неясно фонови изображения зад матирано стъкло джунджурии по отношение на окото може да види. Едно важно нещо е да се отбележи, че има меню бутона в горния десен ъгъл, поне в някои гледни точки и се върнахме и гледах Анди Рубин таблетка време на D : явно е че на същия бутон меню на всеки апартамент да започне. [напрегнат струни да играе]. Изглежда, Google може да се отървем от хардуерните бутони изцяло, или поне като функционалност менюто по-очевидно, част от съответните приложения, вместо "изненада!" бутона в момента тя представлява. Има и точки във видеото, където подслушване иконата на приложението в горния ляв ъгъл ще ви отведе до "дом" на приложението, и ние също така, подобни икони в горния ляв ъгъл на всяка молба Анди demoed на D - и ние сме познае, че имат същата функционалност. Вижте видео след почивката, или удари връзката източник да хване APK ... ако смееш.

Продължавам четене следващия Android на Google Music ап изтичане на, дава съвети на UI ремонт 3.0

Следващата Android на Google Music ап изтичане на, дава съвети на UI ремонт 3,0 първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми Дек 2010 19:58:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник XDA-фирми | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар