вторник, 28 декември 2010 г.

Сиърс, Kmart започне Alphaline Entertainment услуга за сваляне на филми

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/sears-kmart-launch-alphaline-entertainment-movie-download-servi/:
След като Wal-Mart , Best Buy и Amazon скочи на цифрови банда за доставка е ясно, че просто предлага дискове за продажба, не е достатъчно и точно навреме Sears и Kmart, стартират Alphaline Entertainment, ново предприятие, създадено с единствената цел на продажба сваляне филми онлайн. Осъществено от Sonic на RoxioNow гръб точно като Best Buy и Blockbuster, всичко е много добре запознат, надолу до $ 3.99 под наем / $ 19,99 нова покупка ценообразуване съобщение, че ние обичаме да мразят (с Blu-Ray версията често се продава за по-малко, защо притеснява?) с планове за вграждане на услугата в най-различни, свързани Blu-Ray плейъри, мобилни устройства, телевизори и др. Не изглежда, че Sonic's продажба Rovi или добавяне на DivX на компанията пъти засегна сделката на всички, но ето те надява план за въвеждане на синя светлина специална опаковка, които по подобен VUDU или диск + за да направим нещата малко по- привлекателен.

Продължи четене "Сиърс", Kmart започне Alphaline Entertainment услуга за изтегляне филм

Сиърс, Kmart започне Alphaline Entertainment услуга за изтегляне филма първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми декември 2010 07:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар