вторник, 28 декември 2010 г.

Olympus E-PL2 камера пропускам, Кореспонденция Bluetooth донгъл за споделяне на снимки чрез смартфон

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/olympus-e-pl2-camera-leaked-penpal-bluetooth-dongle-to-share-ph/:
CES 2011 е точно зад завоя, и докато на LG 72-инчов чудовище несъмнено ще види своя справедлив дял от вниманието, Olympus се надява да раздвижи нещата в камерата царство. Или така че ние сме подведени да повярват. В изстрел по-горе се твърди, че първата пропускам образ на инвентар на предстоящите Е-PL2, на Micro Four Thirds В отговор на E-PL1 . Истинският въпрос тук е: е "инженери Olympus вземат съветите за това как да го променя? Според слуховете 43, този човек ще кораб с нов 14-42mm f/3.5 - 5.6 обектив кит, "пряк филм" бутон, висока резолюция 3-инчов дисплей, ISO таван от 6400 и интригуващ модул Bluetooth като опция. Умело наречен Кореспонденция, това по същество е най-разумно метод за изпращане на снимките, които щракам на камерата си в интернет, било то на Facebook, Flickr или друга социална мрежа. Ако имате апарата включен в гореща обувки, можете да го синхронизирате с вашите BT-съвместим смартфон (Android или "Windows Mobile", ни се казва) и употребата му клетъчна връзка за да завършите качването. Определено по-логичен подход от блъскане на 3G чип в фотоапарата и несъмнено тенденция очакваме да видим излитането през 2011 година. За съжаление, няма ценообразуване или съобщение на информация да споделя, но всички трябва да бъдат разкрити в рамките на няколко дни.

Olympus E-PL2 камера пропускам, Кореспонденция Bluetooth донгъл за споделяне на снимки чрез смартфон първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми декември 2010 год 12:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник 43 Слуховете | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар