вторник, 28 декември 2010 г.

Nissan се надява да запълни листа поръчки до лятото на 2011 г., ние се чудя, ако нещата някога ще се стопли отново

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/nissan-hopes-to-fill-leaf-orders-by-summer-2011-we-wonder-if-th/:
Nissan се надява да запълни листа поръчки до лятото на 2011 г., ние се чудя дали някога ще се стопли отново
С Nissan Leaf е подвижен в пътища на малцина щастливци началото на птици сме вече все по-добър поглед в това, което малко нещо, което може да направи . Сега ставаме все по-добра представа, когато всички останали могат да получат своето. В Меркурий новина Nissan говорителят Тим Галахър е посочено, че компанията работи усилено, за да запълни тези пътища, казвайки: "До края на лятото, нашата цел е да имаме всички в колата си." Това е, разбира се, само една цел, а всички знаем как тези цели могат да си отиват когато става въпрос за предоставяне на автомобили на време. Но поне е повече или по-малко в съответствие с фирмата по-рано гол на 25 000 коли се транспортират до тук до края на следващата година. Добри новини за тези, които са поръчвали? Да, най-вече, но тя също е лоша новина за всеки, който мисли за записване за една в момента: с първоначална част на Nissan на поръчки пълни предполагам, че е някой, когато ще бъдат намалени още.

Nissan се надява да запълни листа поръчки до лятото на 2011 г., ние се чудя, ако нещата някога ще се стопли отново първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми Декември 2010 година 12:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Autoblog Зелени | източник Mercury News | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар