сряда, 12 октомври 2011 г.

У фокусу: ИОС 5 прегледани: Обавештења, ИМессагес и ицлоуд, ох ми!

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/-rJ_NbQL_Ug/ios-5-reviewed-notifications-imessages-and-icloud-oh-my.ars:

иОС 5 је сада доступан за јавност након што је задиркивала месецима. За разлику од последње главни упдате за оперативни систем (ИОС 4), мислимо иОС 5 могу бити најзначајнији упдате иДевице линију од испоруку иПхоне ОС 3 давне 2009 . Зашто кажемо да? Једноставно-због простог броја нових и побољшаних функција које чине иПхоне иПод Тоуцх, и иПад више употребљив него икад.

Говоримо знатно модернију обавештења, Твиттер интеграција, бежични синхронизација, ицлоуд, дом екран побољшања, и још много тога толико, у ствари, да не можемо да све адресе сахрањен у оквиру апликације или подешавање у једном преглед. Шта ћемо урадити, међутим, говоре о великим новостима као и оне ситнице које нам интерес највише Након коришћења оперативног система. Није ми води преко неколико нитпицкс ту и тамо да се надамо Аппле-адресе будућих исправки. Све у свему, међутим, мислимо да вреди преласку на иОС 5.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар