сряда, 12 октомври 2011 г.

иПхоне 4С тврди титулу прве Блуетоотх 4.0 смарт телефона, спреман за ток података из свог мачка

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/12/iphone-4s-claims-title-of-first-bluetooth-4-0-smartphone-ready/:
иПхоне 4С
Блуетоотх 4.0 спецификација је можда завршен у јулу прошле године , али смартпхоне који подржава стандардне тек почињу да се појави на тржишту. У ствари, први такав уређај је иПхоне-4С. То 4С је први како би изрекло 4.0 роба америчкој јавности је нешто што се изгубио у свим гунгула око лансирања. Један од највећих продаје тачке најновије верзије стандарда ПАН је његова режим ниске потрошње енергије, али то неце имати много утицаја на уређају компаније Аппле. Оно што ће омогућити најновије иГадгет да ипак урадите, јесте да делује као центар - прикупљање података из више сензора и прибор истовремено, као што су монитори срца и мачке . Не очекујте то само бити на тржишту за дуго, други произвођачи ће свакако бити стеже подршку за спецификацију у свој наредни главни производ.

иПхоне 4С тврди титулу прве Блуетоотх 4.0 смарт телефона, спреман за ток података из вашег мачка првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 12 Оцт 2011 12:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар