понеделник, 21 февруари 2011 г.

Инхабитат је недеља у Греен: возовима убрза, боја побољшава авиона, као и ЦО2 за рибање вештачког дрвећа

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/20/inhabitats-week-in-green-trains-speed-up-paint-improves-plane/:
Сваке недеље нашим пријатељима у Инхабитат рекапитулација је најзанимљивији недеље зелене и развој чисте технологије вест за нас - то је недеља у Греен.

Ове недеље Инхабитат видели велике брзине покупите паре железнице широм света, као Кина је најавио планове за изградњу транс континентални пруге у Јужној Америци и Јапану почео да развија најбрже свету брзи воз . Такође смо видели еко превоз до нове висине, као змај погон аутомобила завршила епску 5.000 КМ путовање широм Аустралије и истраживачи развили Нанотецх боја које ће повећати ефикасност горива за авионе. Ауто свету је такође припремају за Женеви Цар Схов као и Тоиота се увелико припрема да представи потпуно електрични ИК и Порсцхе повукли завесу на Панамера С Хибрид и Бокстер ЕВ .

У међувремену, ове недеље смо вас ми довели ексклузивни видео интервју где се прославио за заштиту животне средине Стјуарт Бренд тврди да је нуклеарна енергија може да спасе свет. Ми такође истраживали неколико других алтернативних извора енергије који се одлучно мање контроверзна - ПурпосеЕнерги се трансформише пива отпад у извор чисте сагоревања биогорива, као и дизајн Дуо је предложио низ лепа соларни погон вештачко дрвеће да рибати ЦО2 из ваздуха .

Отприлике једна у сваком од шест људи немају приступ здравој води за пиће, тако да смо били узбуђени да се упознају са педале-поуеред пречишћавање воде на бази бицикл који има велики обећање за свет у развоју. Говорећи о чишћење прљаве воде, ове недеље Стивен Болдвин тужио Кевин Костнер над нафтом раздваја технологија која се чисти БП изливања нафте. И последње али не и најмање важно, били смо вовед овом хидрофлоор системом , који може да уштеди простор и енергије скривајући базен испод ваших поду дневне собе!

Инхабитат је недеља у Греен: возовима убрза, боја побољшава авиона, као и ЦО2 за рибање вештачког дрвећа првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Мар 2011 21:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Няма коментари:

Публикуване на коментар