понеделник, 21 февруари 2011 г.

Робот стране хитове 20ВПМ, готово спремни да прихвате бесконачно теорема Монкеи

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/20/robot-hand-hits-20wpm-nearly-ready-to-embrace-infinite-monkey-t/:
Робот руке су зграбио , дробљење , цртање и иначе побуђивање годинама, али да ли сте икада видели један прави тип? То је примарни циљ новог Виргиниа Тецх дизајн. Инжењери изграђен овај спретан Антропоморфна Роботски куцање (стрелице) руке да опонаша прави посао најбоље што су могли, све до индивидуално-побуђивање три-сегментне цифре и 110 степени ротација зглоба у пакету величине стварна људска рука. Користећи укупно 19 серво мотори и високе затезне чврстоће жица за тетиве, успели су да створе један механички шапе које могу да постигну око 20 речи у минути док куцате. Даље, они планирају да га покрије на силикон кожи и додајте пиезоелектрични сензори за пружање куцања. Замислите да: следећи пут тајну породице Северс руку са фокусиран сноп плазме, ви ћете знати где да се обратите за замену. Пронађите брзо и видео пуне научни рад на линкове испод.

Робот стране хитове 20ВПМ, готово спремни да прихвате бесконачни теорема Монкеи првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Мар 2011 22:31:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ПхисОрг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар