понеделник, 21 февруари 2011 г.

Самсунг Супер АМОЛЕД екрана за наношење плус од малигнед ПенТиле пиксела конфигурације

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/21/samsungs-super-amoled-plus-displays-dispense-of-maligned-pentil/:
Као што је јасно и живе као АМОЛЕД и Супер АМОЛЕД смарт телефон приказује, они одвалити монтажне линије са прилично великим дизајна компромис: већина компоненти на тржишту управо сада користе мало визуелног превару позвао ПенТиле чиме зелене субпикелс дође са већом фреквенција од црвене и плаве. У међувремену, традиционална приказује (ЦРТ, ЛЦД, плазма, можете га име) обично користе један црвени, један зелени и један плави субпикел по пикселу, а крајњи резултат је да АМОЛЕДс имају тенденцију да буду мало граиниер у поређењу на датој резолуцији. ОЛЕД инфо истиче да Семи нови Супер АМОЛЕД плус приказује изгледа да су решени ПенТиле проблема, уместо да користите нешто што се зове Реал-трака - ефективно значи поштени до доброти РГБ пиксела, што објашњава компаније тврде назад на ЦЕС-у од 50 процената повећања у субпикел рачунати. Занимљиво, у реалном трака захтева више простора по пикселу, што би могло бити разлог зашто Галаки ИИ и улити 4Г су 4,3 и 4,5 инча, односно, прилично здрав повећање од 4-инчни Марк они би населили на са оригиналним прошле године Галаксија С модела. "Наравно, ниједно од нас то ставља близу 7 или 10 инча нам треба да би таблета рад - али знамо да су они који већ на цранкинг .

Самсунг Супер АМОЛЕД екрана за наношење плус од малигнед ПенТиле пиксела конфигурације првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Мар 2011 15:54:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ОЛЕД инфо | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар