сряда, 5 януари 2011 г.

Sifteo обявява началото на данни за достъп кубче: $ 99, Q1, много екстри

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/05/sifteo-announces-early-access-details-for-cubes-99-q1-lots-o/:

Ние знаехме добре и добре, че е лакътя Sifteo идваха през 2011 година "АД, но малко ли ние знаем, че ще се видим актуализация толкова скоро, и тук на CES на всички места. Споменатите по-горе компания е очевидно препускаше напред с промяна на името, официално озвучаване на малко хора виждате по-горе "кубче". Тези, които търсят да купят в началото със сигурност са в за лечение, тъй като началото му Програма достъп ще доведе до по-нисък процент, както и много допълнителни екстри - повече за по-малко е трудно да победим, както знаете. В един момент през Q1 на тази година, $ 99 ще даде възможност нетърпеливи отрано да се получи трио на 1.5-инчов блокове, 1000 точки за закупуване на игри и приложения от онлайн магазин, купон, за да изкупи, след като продуктът е пуснат сериозно, 50% на разстояние нещо в магазина Sifteo (до $ 200) и ограничен издание т-риза. Това ще бъде единствената възможност да успявам да получа набор преди тяхното национално съобщение през есента на тази година, и ако все още се чудите колко забавно може да имате, ръководител на миналото на почивка за пълното освобождаване. Това е силен смях, ние ти кажа.

Продължавам четене Sifteo обявява началото на данни за достъп кубче: $ 99, Q1, много екстри

Sifteo обявява началото на данни за достъп кубче: $ 99, Q1, много екстри, първоначално се появи на Engadget на Сря, 5-ти януари 2011 08:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Sifteo | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар