сряда, 5 януари 2011 г.

Pure стартира Contour, един поток и I-20, също дебютира FlowSongs облак базирани музикални услуги

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/05/pure-launches-contour-one-flow-and-i-20-also-debuts-flowsongs/:
Това е тежък ден в CES , и тя също е голям ден за хора в Pure . Не само те представи актуализиран график за освобождаване свързан към ("по-късно през 2011 г." по неизвестни сума) и Sirocco 550 (март за $ 499), но също така е прекрачила с няколко неочаквани стартира. За да получите дори повече мелодии за цъфтеж линия тоалети на радио WiFi, Pure показа своята FlowSongs облак базирани музикални услуги - Казано с прости думи, това дава възможност на потребителите да купуват музика директно от радиото и Пур фоайе ап iPhone. Потребителите имат за задача да "Подобно на" песни на FM радио или интернет, а след това в рамките на същия интерфейс, те са в състояние да кликнете върху "Купи", като същевременно надраскване, че Instant сърбят удовлетворение. Клиентите могат да свалят висококачествени версии на MP3 върху своите Mac и PC, както и че ще работи и на всяко приемо-Flow. В момента услугата, която се очаква да започне като публична бета в Северна Америка тази пролет, с отделни песни цени между $ 0.99 и $ 1.49 в зависимост от издателя. За съжаление, там е 5,99 $ годишен абонамент за да ползвате FlowSongs, което всички гаранции, но повреда в един свят, където $ 1.49 песни чувстват твърде скъп на техните собствени.

Преминавайки, компанията е Dishing след няколко съобщения хардуер. До Първата е Contour (показан по-горе), един IPOD / iPhone-приятелски WiFi радио, че се хвали с черна форма полумесец (не прекалено разлика е M80 Меридиан ), сензорни бутони за управление и три видео изхода (комбинирани, компоненти и S-Video ). В един поток ($ 149) е на път като основна, тъй като получава, рока наистина ретро мотив, с 3,5 мм допълнителен вход и един чифт аларми. Опаковане на нещата, там е I-20, който е смятан за само цифрови лапад IPod на разположение, който поддържа компонент, S-Video и композитен изход. С две думи, това е видео щанд изход за вашия IPod или iPhone, която може или не може да се струва на деветдесет и девет милиарда щатски долара исканата цена. Ръководителят на миналото на почивка за спецификата на достъпност, както и кран, които сочат източник след като кредитната ви карта е готова.

Продължавам четене Pure стартира Contour, един поток и I-20, също дебютира FlowSongs облак базирани музикални услуги

Pure стартира Contour, един поток и I-20, също дебютира FlowSongs облак базирани музикални услуги първоначално се появи на Engadget на Сря, 5-ти януари, 2011 год 08:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Чист | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар