сряда, 5 януари 2011 г.

Altec Lansing е с капацитет Air система високоговорители потоци от почти всяка точка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/05/altec-lansings-inmotion-air-speaker-system-streams-from-just-ab/:
Твърде служба за борба с Apple да купуват в ефир ? Ние се чувствате, и така се Altec Lansing. Тук, в CES , на инвентар току-що представи най-новата си говорител решение, с капацитет Air. Вместо хранене специално за iDevice потребители, универсална по своя характер това е - кука включения в комплекта адаптер в компютъра си, и можете да излъчвате мелодии за това тук, говорител от до 300 метра. Има и поддръжка за Bluetooth стрийминг, вградена батерия, че ще запази добрите Rollin пъти за седем поредни часа и гнездото за изход конектор в случай, че искате да свържете по-силен набор от драйвери. Цялото нещо тежи малко повече от половин килограм, и вие ще намерите дори една дръжка на гърба за лесно Запада. Ще кораб следващия месец в шисти черно и сиво gunmetal, с цена на дребно определя на 199,95 щатски долара.

Продължавам четене Altec Lansing е с капацитет Air система високоговорители потоци от почти всяка точка

Altec Lansing е с капацитет Air система високоговорители потоци от почти навсякъде първоначално се появи на Engadget на Сря, 5-ти Януари, 2011 год. 00:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар