сряда, 5 януари 2011 г.

LG на CES 2011 HD състав: SmartTV платформа, мрежови Blu-Ray плейъри и телевизори

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/05/lgs-ces-2011-hd-lineup-smarttv-platform-network-blu-ray-playe/:
Благодарение на няколко на внимателно планирани фишове през в Южна Корея, едва ли нещо за LG на CES 2011 г. е в състояние да ви вземе изцяло от изненада. Но ако просто така се случи, за прекъсване на връзката по празниците, ще да го счупи всички посочени по-долу за да сте сигурни остават твърдо в течение.
  • За начало, облекло изглежда дяволски много горд от новата си платформа SmartTV. намеква миналия месец, тази система позволява на HD телевизори, Blu-Ray плейъри и други източници, за да получите достъп до всички видове медии стрийминг, приложения и дори предлага на потребителите начин за сърфиране в интернет. Четири основни секции са дадени - TV на живо, популярно съдържание, TV Apps и Launch Bar - и за модели телевизори, собствениците ще контролира нещата с едно махване на ръката (да се чете: Magic Remote). SmartTV взима когато NetCast спряло, предлагащи достъп до Vudu, Netflix, YouTube, CinemaNow, Hulu Plus, Amazon видео по поръчка, NHL Gamecenter, NBA Live и играта MLB.tv. Тази функционалност тук се пече в доста от тоалета на 2011 HD телевизори, но трябва да притежава по-стар модел ...
  • Тогава там е чисто нов SmartTV обновяване ! В ST600 е малка буква декодер, който цели да превърне всеки телевизор в SmartTV. Докато зададения от Вас има вход HDMI, ще можете да получите достъп до съдържанието на посочените по-горе. Но, разбира се, това е на вас да си извор на магия Remote.
  • Ако това е чисто нов телевизор, търсите, компанията също така разкрива своите 2011 LED и LCD HDTV линията. Обикновено една е различна от тези, чухме за миналата седмица , но поне можете да отдъхват спокойно, знаейки, че LW9500 и LW7700 Nano Full HD 3D модели наистина ще видите съобщение в Щатите този месец. Най-добрата новина тук е използването на поляризиращи очила - нищо от това главоболие предизвикващи активни бъркотия затвора. Има 13 нови LED LCD модели във всички, като девет от "ги корабоплаване с платформа SmartTV вградени. За съжаление, LG не е Dishing на ценова информация за тези лоши момчета, просто все още.
  • Не е толкова запален по бране на един LCD? плазмен все още живее, нали знаеш! LG на подвижния си 1080p PZ950 Infinia и линии PZ750 тук CES, като и двете на разположение в 50-инчови и 60-инчови размери класа. И двете линии са оборудвани с платформа SmartTV, жест базирани Magic Motion дистанционно andl като свободен Android / iPhone ап, ако предпочитате да използвате телефона си като дистанционно. 50 - / 60-инчов PZ550 е влагане с NetCast 1.0, но тя - заедно с PW350, PZ950 и линии PZ750 - може да се справи 3D изображения. За съжаление, LG също се отклони от осигуряване на ценова информация за тях.
  • Опаковане нещата, компанията дебютира си линия 2011 на мрежови Blu-ray плейъри и системи за домашно кино. В BD690 подкрепя 3D възпроизвеждане на BD и кораби с вградени 250GB HDD и платформата SmartTV. По-голямата част от линията на LG също така включва Wi-Fi, DLNA поддръжка и стрийминг функция MusicID от Gracenote, която дава възможност на потребителите да играят една песен от филм на телевизионно шоу от смесването на един бутон от дистанционното. В BD670, BD650, BD640, BD630 и BD650 също видя бял свят, като последният е първият преносим BD палубата на LG.
  • И накрая, LG измъкнал в изображение (вижда по-горе) на 3D модел мобилен TV. Ние не посочва каквото и да продължа, но вие можете да бъдете сигурни, ние ще се измиване на шоуто етаж в търсене на точно това.
За повече информация относно всички стоки тук, ръководител на миналото на почивка за пълното версии. Не очаквайте да намерите всякаква информация, цени, все пак.

Продължавам четене на LG CES 2011 HD състав: SmartTV платформа, мрежови Blu-Ray плейъри и телевизори

LG на CES 2011 HD състав: SmartTV платформа, мрежови Blu-Ray плейъри и телевизори първоначално се появи на Engadget на Сря, 5-ти януари 2011 11:01:00 EDT. Моля, вижте нашите

Няма коментари:

Публикуване на коментар