петък, 4 февруари 2011 г.

Hotmail обяви за еднократна имейл адреси, тези с еднократна персони се радват

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/hotmail-announces-disposable-e-mail-addresses-those-with-dispos/:
Hotmail обяви за еднократна имейл адреси, тролове с еднократна персони rejoyce
Това е 3:27 ч. и нещо не е наред в интернет. Просто трябва да се откъснете, че блогър наркоман нов, но не искам всички омразни отговори от страна на Kool-Aid поилки ще ценното си Hotmail сметка, която съдържа само собственото си име и година на раждане - плюс цип и кодовете на областта също. Какво ще направите? Вие пробвате Hotmail псевдоними, които ви позволяват да създадете няколко "еднократна употреба" е-поща, че всички филтър обратно към основната си един. Това е нещо, което можете да направите на Yahoo, но там ще трябва да плащат допълнително за услугата плюс "и", а Gmail ще ви позволи да създават уникални адреси също има можете да добавите допълнителен текст в съществуващия си дръжка. Тук сте вкъщи безплатно да се създаде нещо, което искам. Може предлагаме GasPoweredLoverEVsSuck3915@hotmail.com?

Hotmail обяви за еднократна употреба адреси Е, тези с еднократна персони се радвам първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти февруари, 2011 14:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink CNET | източник Windows Live Hotmail | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар