петък, 4 февруари 2011 г.

Kenko показва C-Mount-базирани компактен фотоапарат със сменяеми обективи

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/kenko-shows-off-c-mount-based-compact-camera-with-interchangable/:
C-Mount обектив (често използвани за шестнайсетмилиметра филм фотоапарати) вече са намерили малко нов живот на Micro Four Thirds камери, благодарение на адаптери, и то изглежда като компактен лещи са също намери друг вентилатор под формата на японския производител камера Kenko . Това е сега показва нов компактен фотоапарат, който очевидно ще настане C-планина лещи директно, и се предлага в Япония това лято за 32 000 йени, или около $ 370 (това не е ясно дали това включва всички лещи). Подробностите са все още доста светлина над това, за съжаление, но изглежда, че ти ще най-малко има много лещи, за да избирате, ако показване на компанията в Токио Международния подаръци Покажи на индикации.

Kenko показва C-Mount-базирани компактен фотоапарат със сменяеми обективи първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти Фев, 2011 01:28:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Фотография Блог | източник Kenko | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар