петък, 4 февруари 2011 г.

DARPA работа с местните Motors да crowdsource следващо поколение бойни машини

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/darpa-working-with-local-motors-to-crowdsource-next-generation-c/:
А следващото поколение на Hummer няма да се строят, и в наши дни не можем да се доверите на нашите държавни органи да излезе с всички готини идеи. DARPA търси някаква помощ, и ако се чувстваш до това, че може да ви бъде. Предпочитаните от нас за перспективни изследвания Проекти Агенцията избра шаси от дизайнери crowdsource кола Местни Motors (същото, което беше установено в рамките на компанията Rally Fighter) и иска цивилни граждани от всякакъв вид и размери, за да разбера каква форма и размер на експериментална тълпата, получени борба- поддръжка на превозното средство ще бъде. Разбира се, XC2V не съвсем слизат от езика като " Летящият Хъмви ", но това, че не звучи много по-практични. Ако искате да изкажете Вашето мнение (и шанс на $ 7500 награда), по-добре побързайте, защото твърденията са дължими от 3 март. За съжаление, дизайни, направени в Crayon на гърба на домашна работа, не са допустими, в противен случай би всички се борим за второто място.

DARPA работа с местните Motors да crowdsource следващо поколение борба с превозни средства първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти февруари, 2011 10:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Кабелен | източник Местните Motors | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар