петък, 4 февруари 2011 г.

Nokia Symbian освобождава актуализация за N8, C7 и C6-01, това не е тази, която си чакал

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/04/nokia-releases-symbian-update-for-n8-c7-and-c6-01-its-not-the/:
Това, което някога сте познавали като Symbian ^ 3 е опростена в " просто Symbian "преди няколко месеца, уж за да ги актуализирате по-бързо и по-лесно за Nokia да се изпълни. Е, huzzah huzzah, ето ви първата актуализация. Версия 1.1 на новата Symbian подобрява комуникации, като ви позволява да приема искания за събрания, директно от имейл, както и интегриране на карти, така че можете да видите на място, както добре. Освен това, потребителите получават N8 убиец нови функции в Бързо Office 6.4 като приближаване и отдалечаване на документи на Word заедно с още трима "високо качество" игри, предварително инсталирани на нови устройства (които вече са свободно достъпни в Ovi Store). Извинете ни непреодолимо чувство на disenfranchisement, но къде, по дяволите, е нашият QWERTY клавиатура портрет , разделен екран за въвеждане на текст, или такива, така необходимите подобрения на браузъра? В кошче за боклук до Symbian ^ 4?

Nokia Symbian освобождава актуализация за N8, C7 и C6-01, това не е този, в който сте били чака първоначално се появи на Engadget на Чет, 4-ти Февруари, 2011 06:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Nokia Conversations | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар