понеделник, 28 март 2011 г.

Инхабитат је недеља у Греен: ЛАВА је геодетске куће, солитер "соларне стакло и страх од нуклеарне енергије

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/27/inhabitats-week-in-green-lavas-geodesic-home-solar-skyscrape/:
Сваке недеље нашим пријатељима у Инхабитат рекапитулација је најзанимљивији недеље зелене и развој чисте технологије вест за нас - то је недеља у Греен.

Ове недеље Инхабитат приказао је неколико револуционарних подвизима хај-тек архитектура - почевши са плановима за трансформацију Сједињених Држава највиши облакодер у соларне фарме огромна . Такође смо видели визију за Геодетска дом будућности која се појављују у Кини ове године, а сазнали смо да у Катару су научници развијају низ соларни погон вештачки облаци који ће Цоол земље стадионима током 2022 Светском купу.

То је био велики седмица за енергетску вести, као и Немачке и Италије најавио да планира да одустане од нуклеарне енергије у светлу кризе у Јапану . Тата и МИТ-је такође најавио продор технологије за генерисање енергије из воде , а видели смо соларне енергије достигне нове висине, као Сунтецх кренуо да се инсталира највиша свету соларне фабрике на тибетанском платоу . Говорећи о огромна зелена дизајна, гледали смо нови електромобила одвести на небо као соларни погон Електра Један авион је успешно завршио своје прво лета.

Ове недеље ћемо такође нуди неколико врхунских примера ношење технологије укључујући апликације које одмах претвара сваки цртеж у направљен по мери хаљину . Такође смо сазнали да је Виргин Атлантиц сада нуди путницима Договорена ципеле док чекају, а ми је поглед на футуристички трудноће појас који нуди поглед на унутрашњост материце. На крају, видели смо неколико невероватних примера рециклиране дизајна - Кинески уметник крила Уах је креирао сет белешку трансформатора робота метала које изгледају баш као и филмове, и дизајнер мати Кармин је трансформисала ублаже нагазне мине у оштар скуп Опремање ентеријера .

Инхабитат је недеља у Греен: ЛАВА је геодетске куће, солитер "соларне стакло и страх од нуклеарне енергије првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Апр 2011 21:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Няма коментари:

Публикуване на коментар