понеделник, 28 март 2011 г.

Твимал Туиттер читалац чита ваш туеетс, изгледа сладак док је тај начин (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/28/twimal-the-twitter-reader-reads-your-tweets-looks-adorable-whil/:
Ако Фанци користите Туиттер онолико колико ми , вероватно ћете вриштати као пре пубертета када леже ваше очи на оно што произвођач играчака Такара Томи је дочаран у Јапану. Назван Твимал, овај топлим ГРОБАРИ-базирани Цомпанион сто се прикључује у ваш Виндовс машину преко УСБ-а и има један од разлога за њено постојање - да читају ваш туеетс. Доступан у плаво или бело (мушки или женски глас, респективно), ови мали су ботови у стању да читају све врсте туеетс (одговори, листе, специфичне за корисника, итд), у ономе што изгледа да само јапански. Уколико сте заинтересовани за добијање вашег 140 карактера поруке прочитати у Цутест могући начин, потражите за ове играчке на полицама Дигитал у Јапану 31. марта за 2.480 ¥ (око 30 долара). И сами не корист, Погледајте видео након паузе. Ви ћете нам касније Хвала.

Наставити читање Твимал Туиттер читалац чита ваш туеетс, изгледа сладак док је тај начин (видео)

Твимал Туиттер читалац чита ваш туеетс, изгледа сладак док је тај начин (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 28 Апр 2011 07:10:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦрунцхГеар | Соурце ТАКАРА Томи (јапански) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар