неделя, 16 октомври 2011 г.

Сири добија међународно изгубио, обећава да ће боље наредне године

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/15/siri-gets-lost-internationally-promises-to-do-better-next-year/:
Сири добија међународно изгубио, обећава да ће боље наредне године
ИПхоне 4С " Сири интеграција може бити потенцијални игру шаржер, али она није сасвим светски путник неки од нас жели да она буде. У ствари, чини се она као изгубљена ван граница САД као и било који неспремни туриста. Тражите паб у Лондону? Боље наћи традиционалне мапи. Треба да знају доба дана у Канади? Сири признаје да нема појма, иди купи сат . Бусинесс претрагу (преко Иелп ), правци, саобраћај података, као и Волфрам Алпха сеарцх изгледа да нас само има за сада. Аутоматизована помоћника међународне неуспеси нису превелики изненађење, али - Аппле-ов сопствени Сири страна извлачење сервис као бета, напомињући да су неке карактеристике разликовати у зависности од подручја. Заглави са под-став међународне подршке? Седи тесно, то долази: Апплеов Сири Питања наводи да Додатна језичка подршка (укључујући и јапански, кинески, корејски, италијански и шпански), су мапе и локалне претраге садржај постављен да иде међународни у 2012.

Сири добија међународно изгубио, обећава да ће боље наредне године првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 15 Окт 2011 20:46:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТУАВ | извор Јабука , МацСториес | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар