неделя, 16 октомври 2011 г.

Недеља у Аппле: ИОС 5 пуштен, ицлоуд транзиција почиње

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CUWQ1jRkhBg/week-in-apple-ios-5-released-icloud-transition-begins.ars:

ИПхоне 4С је управо објављен и сада је у нашим умазане руке мало. Будите спремни за наше разматрање следеће недеље! У међувремену, међутим, прочитајте на нашем врху Аппле вести из прошле недеље. Смо написали обиман преглед иОС 5 и нове функције, разговарали шта добијате и изгуби у транзицији са МобилеМе у ицлоуд, где Сири иде у будућности, погледао унутрашњости од иПхоне-4С, и још много тога.

иОС 5 прегледани: Обавештења, ИМессагес и ицлоуд, ох ми! : дуго очекивани јавни ослобађање иОС 5 за иПхоне, иПад, и иПод тоуцх је пуштен. Захваљујући бољем обавештења, нови начин да се избегне уноса текста, као и нови фокус на облак синхронизацију, то је један од најбољих иОС ажурирања још.

Шта добијате и губите по прелазу из МобилеМе на ицлоуд : Постојећи МобилеМе корисници могу пребацити на ицлоуд било које време између сада и јуна 2012, али неке карактеристике су далеко иде, тако да ћете желети да вагати предности и мане пре него што прекидач.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар