събота, 9 юли 2011 г.

Ерик Шмит На одмеравање Гоогле + 'с Успех

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AWcVqB4Tgvk/:

Говорећи на конференцији за новинаре у четвртак у Аллен & Цо конференцији у Сун Валлеи, Ајдахо, бивши извршни директор Гоогле-а сада извршни директор Ерик Шмит је дао 70 минута разговара са релативно мали број новинара који су овде о разним актуелним Гоогле-питања, укључујући већину актуелно Гоогле питањима, покретање Гоогле + .

На питање новинара како би се мерило успеха Гоогле + Шмит је одговорио: пуноважно: "Па то је био ван за недељу дана!" Пре него што се каже да највећи маркер њен успех била је чињеница да је "бесконачно људи су незадовољни јер немају њихов позив "Касније је рекао да је број људи који су позиве, али нису пустили да због велике потражње је највећи проблем служба суочава.. "Ми смо га прегледа у понедељак", рекао је он.

Шмит је такође изгледао задовољан што људи изгледа да схвате да је Гоогле био различит од + Фејсбуку.

"Кругови је посебно погодна за контакт листи имате у свом телефону, ми имамо нешто другачији поглед на приватност. Покушали смо да се изгради систем који можете користити за односе током времена. Људи који су изградили Интернета није добила стабилну верзију идентитета; Морате идентитета, у смислу да сте особа, то је ко сте ви то су ваши пријатељи и тако даље ... проблем на Интернету није недостатак Фацебоок, проблем на Интернету је недостатак идентитета. "

На питање новинара да ли Гоогле планира евентуално да попуните Гоогле + са другим производима, Шмит је одговорио: "Да, и постоји много долази", каже да се очекује пословним рачунима и реклама, претпостављајући Гоогле + наставља да расте. "Ми тестирање ствари и када се ради ставимо много већи нагласак на то", рекао је он.

Када се притисне да открије колико је људи били део Гоогле + бета тренутно Шмит је одговорио: "Ја не знам, али то је доста."

Слика: Естхр


Няма коментари:

Публикуване на коментар