събота, 9 юли 2011 г.

Туртле Беацх Ксбокс Ћаскање адаптер добија руке на лечење, задивљујући унтетхерс причљив играчима

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/08/turtle-beach-xbox-chat-adapter-gets-the-hands-on-treatment-admi/:
Туртле Беацх Ксбок Ћаскање адаптер
Назад на Е3, Туртле Беацх представио свој жице ослобађање Ксбокс 360 Блуетоотх адаптер Ћаскање пакету са својим КСП500 слушалице (поново бадгед ПКС5 ), али није било о томе како донгле изводи. То је сада променио захваљујући Јоистик , који су стекли своје среће рукавице на једној од десет прототипова. Спојлер: они заиста уживате малог човека. Квалитет гласа је пријављен као "одличан", а уређај се лако упарени са слушалицама. Нема досадних кабл за пуњење потребна било као КСБА сокови ван контролер, али само ће време рећи како да утиче трајање батерије. Велика окука критичари установили да је његов један тастер, која послује као Искључивање / спаривање и он / офф прекидач, био је често ангажован случајно - очигледно није идеално за смеће невб-говори. Наравно, то није потпуно неприметни као Триттон је званични копа, али Ксбокс љубитеља свакако треба да се подстичу око убрзо пошто опцијама за јарку оне каблове за ћаскање добро.

Туртле Беацх Ксбокс Ћаскање адаптер добија руке на лечење, задивљујући унтетхерс причљиви играчима првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 08 Апр 2011 21:32:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Јоистик | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар