четвъртък, 3 февруари 2011 г.

Sony Ericsson Xperia's Play дребно кабини изложени

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/sony-ericssons-xperia-play-retail-booths-exposed/:
Ние го каза Показвай и ние ще го кажа отново, Sony Ericsson просто не може да осигури капака (има такива) на тайна информация. В Xperia играят, по-рано и по-поетично, известен като PlayStation телефон, е била показана , videoed и обичани (най-вече от нас), но днес можем да добавим още повече да ни предузнание за това все още необявено устройство под формата на по- магазин кабини. Да, Швеция е планирал как търговци и превозвачи ще сводник си игри смартфон на пазара на дребно, и да, прави на това "чисто опит" да пропускам вън. Няма нищо зашеметяващата, само някои изправен постаменти с думите "смарт телефон, интелигентни игри" на едната си страна, но поне сигнали, че сме в напреднал етап в подготовката си преди стартирането на телефона. Налице е T-Mobile лого на там, но това може да бъде само един контейнер или може да се отнася за териториите извън САЩ. Така или иначе, пролет не звучи като идеалното време за някои по-пищен в нашия живот.

Update: Въпреки че ние сме били сигурни, че разположението по-горе е оригинален и е с устройството на снимката на горната част на трибуните iooks като Xperia дъга . Устройството на дъното прилича повече на кръстоска между PSP Go! и Xperia Play . Разбира се, ние очакваме да видим много разнообразни устройства Android обяви с PlayStation Suite подкрепа, така че кой знае.

Sony Ericsson Xperia's Play дребно кабини изложени първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти февруари, 2011 г 03:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink @ Domipost (Twitter) | източник Всичко за телефони | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар